Ne paslaptis, kad mes mėgstame kukurūzų duoną ir anksčiau dalinomės jos receptais (A ir B eksponatai). Ir mes neskelbtume kitas versija, jei nebuvo verta. Taigi pasitikėk mumis… tai verta! Šis PUUKUS, drėgnas be glitimo kukurūzų duona yra natūraliai saldintas su medumi, TAIP kvapnus ir rimtai LENGVA pagaminti.
Tiesiog 1 dubuo ir 8 ingredientai stovėti tarp tavęs ir geriausia kukurūzų duona be glitimo. ko tu lauki? Įkaitinkite orkaitę ir gaminkime!
Sakėme, kad šį kukurūzų pyragą lengva pasigaminti, bet kaip lengva, tu klausi?! LABAI lengva! Mes kalbame beveik taip pat lengva, kaip vaikščioti per parduotuvę, kad surastumėte koridorių su supakuotu mišiniu (bet nedrįskite 😉).
Tiesiog išplakite pasirinktą pieną su avokadų aliejumi (arba lydytu sviestu), medumi (arba cukranendrių cukrumi), kiaušiniu ir kukurūzų miltais. Palikite 10 minučių (kad kukurūzų miltai suminkštėtų), kol eisite pailsėti!
Kai būsite (ir kukurūzų miltai) gerai pailsėję, įmaišykite miltų mišinį be glitimo, kepimo miltelius ir druską.
Tešlą supilkite į pergamentu išklotą kepimo formą, o likusį darbą atliks orkaitė!
Atsisėskite, atsipalaiduokite ir nuostabi Kukurūzinė duona be glitimo netrukus bus jūsų malonumui!
Manome, kad šis kukurūzų pyragas taps jūsų nauju skanėstu! Tai:
Pūkuotas
Drėgnas
Sviestinis
Skonis
Tobulai saldus
Neaptinkamai be glitimo
IR TAIP lengva pagaminti!
Atsineškite jį į šventinius susibūrimus, naudokite kukurūzų duonos įdarui ruošti arba mėgaukitės su mėgstamais troškiniais, sriubomis ir čili.
Daugiau atostogų pusių be glitimo
Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker Instagram tinkle. Į sveikatą, draugai!
Porcijos 9 (griežinėliai)
Neleiskite ekranui užtemti
- 1 puodelis pieno be pieno (paprastas, nesaldintas // naudojome migdolus // jei ne be pieno, galite naudoti pieninį pieną)
- 1/2 puodelis avokadų aliejus (arba lydyto pieno ar veganiško sviesto)
- 1/2 puodelis medus (arba cukranendrių cukrus)
- 1 didelis kiaušinis*
- 3/4 puodelis vidutinio malimo kukurūzų miltų
- 1 ¼ puodelis MB 1:1 miltų mišinys be glitimo (jei ne be glitimo, galite naudoti universalius miltus)
- 1 Valg kepimo milteliai (be aliuminio*)
- 3/4 šaukštelis jūros druska
Įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių F (204 C), išklokite 8 × 8 colių metalinę kepimo formą pergamentiniu popieriumi ir atidėkite į šalį.
Į vidutinį maišymo dubenį supilkite pieną be pieno, avokadų aliejų (arba lydytą sviestą), medų (arba cukranendrių cukrų), kiaušinį ir kukurūzų miltus. Išplakti kartu iki vientisos masės. Leiskite šiam mišiniui nusistovėti 10 minučių – tai padės suminkštinti kukurūzų miltus!
Praėjus 10 minučių, suberkite miltų mišinį be glitimo, kepimo miltelius ir jūros druską. Išplakti iki vientisos masės. Tešlą supilkite į paruoštą kepimo skardą ir švelniai pakratykite, kad pasiskirstytų iki kraštų ir (arba) guminiu mentele išlygintų viršų. Kepkite 28–32 minutes, kol palietus atšoks centras.
Leiskite 10 minučių atvėsti keptuvėje, tada perkelkite į vėsinimo lentyną ir leiskite atvėsti dar bent 10 minučių. Galite mėgautis šiltu, bet norėdami gauti geriausią tekstūrą, prieš pjaustydami leiskite visiškai atvėsti.
Geriausiai patiko pirmą dieną, bet likučius galima visiškai atvėsinti ir tada laikyti sandariame inde kambario temperatūroje 2-3 dienas, šaldytuve 3-4 dienas arba šaldiklyje 1 mėnesį (ar ilgiau). Atšildyti per naktį šaldytuve arba kambario temperatūroje ~4 val.
*Norėdami gauti veganiškų versijų, peržiūrėkite mūsų tobulą veganišką kukurūzų duoną ir geriausią veganišką kukurūzų duoną be glitimo.
*Paruošimo laikas neįskaičiuotas aušinimas.
* Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas naudojant avokadų aliejų ir medų.
Patiekimas: 1 gabalas Kalorijos: 295 Angliavandeniai: 42.7 g Baltymai: 2.7 g Riebalai: 13.8 g Sotieji riebalai: 1.6 g Polinesotieji riebalai: 1.8 g Mononesotieji riebalai: 9 g Trans riebalai: 0 g Cholesterolis: 21 mg Natris: 389 mg Kalis: 111 mg Pluoštas: 2.5 g Cukrus: 15.5 g Vitaminas A: 67 TV Vitaminas C: 0 mg Kalcis: 145 mg Geležis: 1 mg