Pasilepinkite „Cebuano“ virtuvę „Taste Cebu 2025“
CEBU, Filipinai – „Taste Cebu 2025“ neseniai surengė nepaprastą šventę, kuri pagerbė turtingą salos paveldą, kartu žvelgdamas į gyvybingą ateitį. Šis „Nustar Resort Cebu“ surengtas parašo renginys vyko sausį, kad sutaptų su gyvomis „Sinulog“ šventėmis. Tai demonstravo unikalų bendradarbiavimą, kuris subūrė kvalifikuotus vietinius amatininkų virėjus, talentingus kulinarijos studentus iš įvairių prestižinių mokyklų ir „Nustar“ ekspertų. Vakaras kulminacija tapo apakinančia produkcija, kuri dailiai susipynė su naujovėmis, pabrėždamas geriausią Cebuano virtuvę įspūdingame skonių ir kūrybiškumo ekrane.

Skonis Cebu 2025
Kelionė per tradicinius Cebu skonius
Puikus daugiau nei tūkstančio svečių susibūrimas buvo gydomas ekstravagantiškoje šventėje, gražiai pastatytoje fone, kuriame švenčiamas turtingas Cebu kulinarijos paveldas. Kai dalyviai pateko į „Grand Ballroom“, juos pasveikino nostalgiška atmosfera, primenanti tradicinį filipiniečių dizainą. Lubos pasižymėjo „Fili“ ikonišku „Solihiya“ modeliu, sukurdama šiltą ir kviečiančią atmosferą, o svečiai mėgavosi klasikiniais „Cebuano“ patiekalais, kurie ne tik nudžiugino gomurį, bet ir sujaudino fondų prisiminimus.

Kiekvienas patiekalas buvo šedevras, kruopščiai pagamintas naudojant šviežius, vietinius ingredientus, kuriuos sukūrė talentingi amatininkų virėjai. Dineriai mėgavosi paveldėtojų receptais, tokiais kaip pikantiškas „Tuslob Buwa“, patogus „Tinubaang Manok“, „Sealty Pochero“ ir „The Fappful Empanada“. Patirtį dar labiau sustiprino gyvas „Pungko-Pungko“ ir viliojantis desertų rinkinys, įskaitant mylimąjį „Bingka SA Mandaue“ ir „Budbud Kabog“. Kiekvienas kąsnis pasiūlė Cebu kulinarinių tradicijų skonį.
Šių metų renginyje taip pat buvo žavi gyva instaliacija, skirta „Puso Audimo menui“ – sudėtingas amatas, giliai įsiveržęs į vietos kultūrą. Svečiai turėjo galimybę tiesiogiai įsitraukti į šią tradiciją, mokydamiesi pynti savo ryžių maišelius, mirkydami gyvybingoje atmosferoje. Pridedant interaktyvią patirtį buvo „tuba“ siena, kur dalyviai tyrinėjo kūrybinius kokteilių variacijas, pagamintus iš „Tubos“, puoselėjamo gėrimo regione, vakare paversdami puikią kelionę per Cebu skonius ir tradicijas.

Šiuolaikiniai posūkiai į klasikinius mėgstamiausius: „Nu Cebu“ kulinarijos studentai šviečia
Ryškiai bendradarbiaudamas su įvairiomis mokyklomis ir įstaigomis, geriausių kulinarijos studentų iš garsių kulinarijos mokyklų pasirinkimas Cebu pristatė savo kūrybinius posūkius į tradicinę Cebuano virtuvę. Talentingi virėjai iš San Chosė universiteto-„Recoletos“ dalyviai sužavėjo savo novatorišku patiekalu „Tinunuang Nangka“ putplasčio, elegantiškai suporuotas su turtinga Tinap-Ang Isda esmė. Jie taip pat vargino skonio pumpurus su savo žuvies „Chicharon Nachos“, kuriuos papildo unikalūs Takyong Sisig skoniai, kuriuose vaizduojama vertinama Cebu sraigė.
Cebu universiteto studentai ėmėsi vakarienės skoningos kelionės su savo puikiu „Bam-I Vietnamese“ pavasario ritiniu, kuris suliejo gyvybingus ingredientus ir faktūras, kartu su nuoširdžia Balbacua Xiao Long Bao, demonstruodami mylimą vietinę makaronų sriubą su malonia šonkaulio forma.
Tuo tarpu Pietų Filipinų universiteto fondas pademonstravo savo kulinarinį meistriškumą per susmulkintą Lechon Paksiw – pikantišką patiekalą, kuriame garsėja garsioji salos skrudinta kiaulė, puikiai subalansuota su aštriu padažu, ir pristatė „Ginabot“ duonos keptuvę „Jalapeño Poppers“. Aštrus smūgis.
San Carlos universiteto studentai sužavėjo auditoriją savo „NIPA Delight“ – saldžiu skanėste, apvyniotu NIPA lapais, ir Kalabasang Torone – desertą, kuris veda turtingą skvošo skonį su traškia danga.
Pridedant šventę, Amerikos tarptautinis kulinarijos ir svetingumo institutas demonstravo savo gastronominę nuojautą su Masi, subtiliai pagamintu patiekalu, užpildytu sklandžiu mango-Strawberry žemės riešutų įdaru, ir patenkinamą mango ir tablea pyragą, kuriame buvo sujungtas mango saldumas su turtingu gyliu. iš vietinio šokolado, sukurdamas puikią nepamirštamos kulinarinės patirties pabaigą.
„Nustar“ virėjai: paveldo derinimas su naujovėmis
„Senieji susitikimai su cebu“ skonio zona buvo žavus kulinarijos renginys, kuriam vadovavo garsus Nustaro vykdomasis šefas Martinas Rebolledo, prie kurio prisijungė kvalifikuotų virėjų, įskaitant šefą Rolando Macatangay, šefą Randellą Marką Jugalbot'ą, šefą Lloydelą Cabalhiną, Chefą, Chefą Chefą, Chefą Chefą, Chefą Randellą Marką Jugalbot'ą, virėjo Lloydel Romlhin Cabalhin, Chef Chef, Chef Chef, Chef CHEFATANGAYS, Chef Randell Marko Jugalbot, virėjo Lloydel Cabalhin, Chef, Chef CHEFATANGAYS, Chef Randell Markas Jugalbot, virėjas Lloydas Romlhinas Cabalhinas, Chefas Chefas. Angelo Belloso, šefas Genaro Moleño, šefas Alvinas Antonio ir šefas Sherwinas Cavada. Kartu ši talentinga komanda peržengė tradicinės „Cebuano“ virtuvės ribas, pateikdama modernizuotą mylimų vietinių patiekalų, kurie nudžiugino gomurį, interpretaciją.

Tarp išskirtinių pasiūlymų buvo prabangi jautiena ir rifas Bulalo, turtingas skonių, garsinančių sausumą ir jūrą Puikus delninis gydymas.
Vakaro centre buvo įspūdingas „Lechon Five Ways Showcase“, parašo patiekalas „Fili“ kavinėje. Šis pristatymas pakėlė ikonišką Cebu Lechoną į naujas aukštumas, pasižymintis profesionaliai parengtais variantais, tokiais kaip viliojanti Lechon Quesadilla, kuri sujungė traškią kiaulieną su gooey sūriu, kuri paveldas. Kiekvienas įkandimas buvo kulinarijos meniškumo ir kūrybiškumo, kuris apibrėžė įvykį, liudijimas.
„Nustare mes esame įsipareigoję kurti vakarienės patirtį, kurioje švenčiama Cebu širdis ir siela. Bendradarbiaudami su abiem patyrusiais amatininkų virėjais ir perspektyviais kulinarijos studentais, mes sukūrėme „Taste Cebu“ meniu, kad suliektume tradicijas su naujovėmis, sukurdami išskirtinius patiekalus, kuriuos galite patirti tik čia “, – sakė šefas Martinas Rebolledo.
„Taste Cebu 2025“ pradėjo jaudinantį kulinarinį nuotykį „Nustar“ – gyvybingame centre, skirtoje švęsti turtingus ir įvairius Cebu skonius. Šis įvykis ne tik pabrėžia kulinarinį regiono kraštovaizdį, bet ir parodo nepaprastus virėjų, kurie aktyviai formuoja jo gastronominę ateitį, talentus.
Mėnesiams atsiskleidžiant, maisto entuziastai gali tikėtis daugybės specialių kulinarinių pasiūlymų ir akcijų, įskaitant kruopščiai pagamintus mėnulio Naujųjų metų meniu iš pripažintų restoranų, tokių kaip „Mott 32“, „Huangdi“ ir „Xin Tian Di.“. Kiekviena įstaiga žada unikalią vakarienės patirtį, susiliejant su tradicijomis su naujovėmis.
„Nustar“ tvirtai įsteigia Cebu kaip svarbiausią maisto turizmo vietą, nuolat teikiančią šviežią ir išskirtinę valgymo patirtį, atspindinčią salos kulinarinį paveldą. Norėdami gauti daugiau informacijos ir atnaujinti būsimus renginius, apsilankykite Nustar.ph.
Sekite ir užsiprenumeruokite „Ouftownblog.com“ „Facebook“, „Twitter“„Instagram“, „Pinterest“ ir „YouTube“ Norėdami gauti daugiau su kelionėmis susijusių atnaujinimų.
Skaitykite: „Nustar Resort“ ir „Casino“: pats prabangiausias integruotas kurortas Visajuose ir Mindanao